nyheter

Tirsdag kveld 6. februar samlet en engasjert gruppe mennesker seg i Varden Kirke for å delta på årsmøtet til Støtteforeningen.

24 møtte opp fysisk, og fire deltok via video-call på Messenger; Noro og Faniry fra Sennepsfrøskolen, og Lea og Tuva fra KVS-Lyngdals misjonsprosjekt. Det ble en flott kveld preget av refleksjon over året som gikk, og...

Noro's drøm om at griseavl skal bidra til skolens driftskasse er i ferd med å gå i oppfyllelse. 20 vaksinerte smågris har nettopp flyttet inn i grisehuset på Kanaan.

Økt IT-kompetanse hos elever begynner med økt IT-kompetanse hos lærerne. Da vi lette etter skoler med undervisningsopplegg som vi kunne hente inspirasjon fra i vår, fant vi frem til en imponerende amerikans organisasjon som heter TechLit Africa som gir digitalt utdanning til kenyanske skolebarn.

Mandag 4. september markerte starten på det nye skoleåret på Sennepsfrøskolen. Dette året har vi 500 elever i alderen 5 til 18 år, og vi innvier en helt ny barnehageavdeling.

Eksamensdagen har alltid vært nervepirrende for studenter, men for fire stipendiater fra Sennepsfrøskolen skulle VG3 eksamenen på Lycee André Resampa ta en ekstra uventet og vond vending 19 juli i år.

In Madagascar, one of the major challenges faced in teaching foreign languages, particularly English, is the lack of adequate materials, large class sizes, and insufficient teacher training.