nyheter

Økt IT-kompetanse hos elever begynner med økt IT-kompetanse hos lærerne. Da vi lette etter skoler med undervisningsopplegg som vi kunne hente inspirasjon fra i vår, fant vi frem til en imponerende amerikans organisasjon som heter TechLit Africa som gir digitalt utdanning til kenyanske skolebarn.

Mandag 4. september markerte starten på det nye skoleåret på Sennepsfrøskolen. Dette året har vi 500 elever i alderen 5 til 18 år, og vi innvier en helt ny barnehageavdeling.

Eksamensdagen har alltid vært nervepirrende for studenter, men for fire stipendiater fra Sennepsfrøskolen skulle VG3 eksamenen på Lycee André Resampa ta en ekstra uventet og vond vending 19 juli i år.

In Madagascar, one of the major challenges faced in teaching foreign languages, particularly English, is the lack of adequate materials, large class sizes, and insufficient teacher training.

Vi har vunnet konkurransen om å bli KVS-Lyngdals bistandsprosjekt! Det betyr at 400 videregående-elever i Lyngdal gjennom en rekke innsamlings-arrangementer skoleåret 2023/24 skal finansiere utvidelsen skoletilbudet ved Sennepsfrøskolen.

Vi er SÅ glade for å fortelle at den nye IT-satsningen vår begynner å falle på plass! Vi venter riktignok til høsten 2023 og nytt skoleår før det pedagogiske opplegget settes i gang, men nå har vi alt det tekniske på plass.