Referanser

Referanser

Skriv inn tekst her

Denne skolen ga virkelig inntrykk på meg. Gleden var så tydelig, og jeg kommer aldri til å glemme det fantastiske gjengen av både ansatte og barn jeg fikk æren av å undervise sammen med i en hel måned under min praksis i 2018. Innsatsen til de ansatte viste utrolige resultater hos barna, og man kunne se at dette var et trygt og godt sted for barna hvor de ble sett og ivaretatt hver eneste dag. 

Eline Waldeland

Pedagogstudent

Vi besøkte Sennepsfrøskolen i påsken 2016, da hadde barna fri. Lærerne tok likevel i mot oss og viste oss rundt på skolen.  Gløden i øynene til lærerne og engasjementet vi opplevde de hadde, gjorde sterkt inntrykk på oss! Det ble naturlig og en stor glede for oss å senere kunne følge dem i deres engasjement for barna i slummen. 

Elin og Øyvind Rosseland

Givere

Sennepsfrøskolen er et paradis midt oppi all fattigdommen. Her jobber menneskene for at barn i ekstrem fattigdom, barn som blir utsatt for vold, og barn i familier med destruktiv alkoholisme - skal kunne finne et fristed, der de kan få trygghet, mat, utdanning, oppfølging og fantastisk god omsorg. Jeg støtter dette fantastiske prosjektet av hele mitt hjerte!

Håkon Bolme Ree

Frivillig